Links

ga naar website adaf
Op de ADAF koopt u professionele hedendaagse kunst direct bij de kunstenaar zelf. Van schilderkunst tot beelden en van fotografie tot textiele kunst, op de ADAF vindt u originele kunst voor elke portemonnee. Naast een aanbod van ruim 1.700 kunstwerken geniet u onder andere ook van live muziek, een wijnproeverij en hoogstaande catering. De ADAF, laat u onderdompelen in kunst!

ga naar website gallerie de ploeg
Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden. De meeste artistieke disciplines zijn binnen de vereniging vertegenwoordigd.
In de galerie worden behalve de befaamde Grafiekmanifestatie zo'n 5 à 6 tentoonstellingen per jaar georganiseerd.

ga naar website kunstkijkroute amersfoort
De KunstKijkRoute van Amersfoort bestaat uit 50 ateliers van beeldend kunstenaars en 10 galeries die elke 3e zondag van de maand open zijn voor het publiek (met uitzondering van de maanden juli en augustus).

ga naar website staalkaart amersfoort
Staalkaart is een open huis route door heel Amersfoort van kunstenaars die hun ateliers open stellen.

ga naar website vab
De VABK is een driejarige professionele parttime opleiding (1 dag/week) voor mensen die zich intensief met kunst willen verbinden.

ga naar website pulchri
Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie die inmiddels 171 jaar bestaat maar zich nog piepjong voelt.
Elke maand zijn er wisselende tentoonstellingen van onder andere Pulchri kunstenaars die hedendaagse kunst exposeren in de zalen van dit prachtige pand.